Geld verdienen online

Ontdek hoe u wat geld kunt vrijmaken in uw huidige budget.

Je bent niet de enige met een krap budget. Miljoenen Amerikanen kampen momenteel met werkloosheid, verloren uren en verlaagde lonen. Het is weinig prettig om te weten dat anderen zich vastgebonden voelen. Maar misschien ben je opgelucht als je hoort dat er manieren zijn om dingen gemakkelijker te maken, zelfs als je zonder werk zit of niet meer kunt verdienen.

We hebben met financiële experts gesproken voor advies over hoe u meer kilometers kunt halen uit het geld dat u nu beschikbaar heeft. Hier zijn hun tips voor het vinden van extra geld in uw maandbudget. afhankelijk van waar je woont, breng je tegenwoordig waarschijnlijk veel tijd thuis door. Besteed op zijn minst een deel van de vrije tijd aan het analyseren van uw financiën.

https://www.youtube.com/watch?v=cynIwAnpIlw

‘Dat is een manier om hier en daar $ 15, $ 20 extra in uw budget te krijgen’, zegt North. Zoals jia ruan dat verklaart.

Bekijk elke transactie op uw betaalrekening, spaarrekening, creditcardrekeningen, enzovoort, zegt Robinson Crawford, gecertificeerd financieel planner en oprichter van het adviesbureau Montebello Avenue in Phoenix.

Crawford zegt dat u een budgetteringssysteem kunt gebruiken om deze stap gemakkelijker te maken. Probeer een app, Excel-bestand of een andere tool. Zodra u alle dollars ziet in- en uitgaan, kunt u besparingsgebieden identificeren. En u bent klaar om enkele (of alle) van de onderstaande wijzigingen door te voeren.

Online verdienen van geld

Als u naar uw regelitems kijkt, richt u dan eerst op de grootste rekeningen, stelt Cady North, CFP, oprichter van North Financial Advisors LLC, met kantoren in San Diego en Washington, D.C. Het verlagen van substantiële, terugkerende betalingen kan de grootste besparingen opleveren. Zelfs als u bijvoorbeeld al automatisch een korting van uw autoverzekeringsmaatschappij heeft ontvangen, kan het geen kwaad om te bellen en te kijken of u extra besparingen kunt bedingen. Dat is vooral van toepassing als je nu niet aan het rijden bent.

Andere optie? Als u studieleningen heeft, is uw federale studielening waarschijnlijk al opgeschort, maar u wilt de extra stap nemen om ervoor te zorgen dat u uw automatische betalingen heeft stopgezet. Dat wil zeggen, als u op dit moment niet wilt doorgaan met betalen.

Als u ervoor kiest om contact op te nemen met bedrijven en serviceproviders waarmee u zaken doet, wees dan eerlijk over hoe COVID-19 u heeft beïnvloed. Crawford raadt aan om hen te vertellen over uw situatie en waarom u om hulp vraagt, vooral als u bent ontslagen. Ze zullen zich waarschijnlijk inleven.

“Een deel van de redenering zou moeten zijn:‘ Luister, ik probeer er alles aan te doen om al mijn rekeningen betaald te houden. Ik wil je dienst. Ik wil je houden. Ik wil als klant blijven. ” ‘

Koppel los en meld u af

Na de grote uitgaven, dicht u kleinere gaten in uw uitgaven af. Kijk eens rond in uw huis, beveelt Shehara L. Wooten, CFP, oprichter van beleggingsadviseur Your Story Financial LLC aan.

Koppel de elektronica los wanneer ze niet in gebruik zijn. Stop met het kopen van wegwerp papieren handdoeken en papieren borden – schakel in plaats daarvan over op herbruikbare handdoeken en borden. Houd de thermostaat en verlichting in de gaten terwijl u thuis meer tijd doorbrengt.

Je kunt ook de stekker uit het stopcontact halen bij onnodige abonnementen. Crawford zegt dat dit nu het juiste moment is om die streamingdiensten en online shopping-lidmaatschappen te annuleren, vooral die waarvan je het gebruik nog niet hebt gevonden, zelfs als je thuis opgesloten zit.

“Als je een van je streamingabonnementen niet bekijkt tijdens COVID, nieuwsflits: je gaat het nooit bekijken.”

Als je je abonnementen nog steeds leuk vindt (en gebruikt) en niet bereid bent ze volledig op te geven, stop ze dan tijdelijk. Bij sommige bedrijven kunt u online gaan en uw account een tijdje onderbreken.

Geld verdienen tips online

‘ Elke wijziging die u kunt aanbrengen – hoe groot of klein ook – kan een verschil maken. Geld verdienen online tips helpt ook veel.

Krijg geld terug

Eindelijk, hoewel u op dit moment misschien geen nieuwe baan kunt vinden, kunnen er nog steeds methoden zijn om uw budget uit te breiden die u niet had overwogen.

Een manier is om je aan te melden voor cash-back winkelsites of apps om geld terug te verdienen wanneer je boodschappen en andere benodigdheden koopt, benadrukt Wooten. Bij sommige apps scant u uw bon na een transactie om te besparen na aankoop.

Zorg er bij het vrijmaken van geld voor dat u die hernieuwde fondsen eerst besteedt aan absolute behoeften, zoals voedsel en onderdak.